Romsdal Processing AS ble etablert i 2005, da eid av Villa Salmon AS. Anlegget ligger sentralt plassert i sentrum av Midsund.

Romsdal Processing AS startet som et lakseslakteri, men ettersom markedet utviklet seg tok filetering og videreforedling over stadig større deler av hovedvirksomheten.

I 2012 ble slakting helt avsluttet og fokuset kun satt på videreforedling av laks- og ørretprodukter. I dag lages fryste singel vakuumerte og lenker med laks- og ørretporsjoner, samt fryste vakuumerte sider av laks og ørret. Vi leverer til både det nasjonale og internasjonale markedet.

Romsdal Processing AS er i dag eid av Lerøy Seafood AS, SalMar AS og Molde Kommune, mens all produksjon i hovedsak er for Lerøy Seafood AS.

Romsdal Processing AS driver kun med videreforedling av ferske og fryste produkter av laks og ørret for andre, og driver ikke med salg av noen produkter.

Vær oppmerksom på falske nettsider som selger produkter i vårt navn. Lerøy Seafood AS står for salg av alle produkt vi produserer.

Romsdal Processing AS følger lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold, noe som pålegger større virksomheter å gjennomføre aktsomhets vurderinger for å unngå negative konsekvenser for menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i egen virksomhet og i virksomhetens leverandør kjede.

Henvendelse til Romsdal Processing AS i forbindelse med åpenhetsloven kan rettes til daglig leder Hugo-Vegar Heggdal på telefon 712 79 400.

Bli med i samtalen

5 kommentarer

  1. We are about to place an order to this company for fresh salmon we wish to confirm if you know this person we are discussing with

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar til ove@romsdal-processing.no Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *